Foto top

Foto top

maandag 22 september 2014

Stoeltjes en kastjes e.d.

Ben gek op mooie stoelen, maar het liefst moeten ze ook nog praktisch zijn. Ben ook gek op de mooie merken Hoffz en Flamant, maar die merken hangt jammer genoeg wel een prijskaartje aan en dat is natuurlijk meestal met mooie spullen. Was al een hele tijd op zoek naar een mooie stoel voor in een hoekje van onze kamer, waar al jaren een oude stoel stond, waar ik een hoes overheen had gemaakt. Stond ook best leuk hoor, maar toch had ik een bepaald model in het hoofdje (denk dat velen van jullie dat wel herkennen). Ik heb hem gevonden, natuurlijk op MP. Moest er wel een stukje voor rijden, maar je moet er wat voor over hebben, hahaha.


Schattig stoeltje niet?? Er zitten twee dikke linnen hoezen bij en dat is superhandig met een gezin.


Dit hoekje is het, hebben jullie even een idee. Onze Boef vindt het allemaal wel goed, die blijft gewoon lekker liggen, dat drukke gedoe allemaal ......


En een vraagje aan jullie, hoe vinden jullie dit kastje?? Staat dit zo een beetje? Kwam binnen in de Boelschuur en heb het even om te proberen naast ons bed gezet. Wij hebben al jaren een footstool naast ons bed staan, maar ben al een tijd op zoek naar iets anders. Moet er zelf even aan wennen, vandaar mijn vraag (zal ik het doen??)


Kan er nu wel heerlijk op decoreren :)


Deze takken vond ik een tijdje terug aan de kant van de weg, weet niet wat het zijn, maar vond ze wel geinig. Heb vorige week onze keukentafel geschuurd en in de loogbeits gezet, maar moet er nog even een beschermlaagje opzetten. Dat voor een volgende post.

Fijne week allemaal en groetjes van mij,

Alie

37 opmerkingen:

  1. Heerlijke plaatjes van je prachtige huis . Dank voor het binnen kijken

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi stoeltje! Daar ben ik nu ook al heel lang op zoek, maar dan twee van die stoeltjes.
    Je kastje naast het bed vind ik prachtig staan. Ik weet natuurlijk niet hoe de rest van de slaapkamer is. Maar hoe hij nu op de foto staat zo naast het bed...mooi!! Je hebt er de plaats voor.Zo te zien is het wel een druk kastje dus als je hiermee wilt schuiven.......zal het misschien niet overal tot z'n recht komen. Ik vind dat je het zeker kunt doen.

    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige stoel Alie...ja aan hoffz hangt zeker een prijskaartje. Ik vind je kastje heel mooi, maar zelf vind ik de footstool mooier staan. Ik zelf laat vaak iets staan en kijk er dan even tegenaan als ik twijfel. Meestal weet je na een poosje zelf wel wat je dan mooier vind staan.
    Liefs Patricia.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Stoeltje is super, hoor. Leuk hoekje zo.
    Persoonlijk vind ik het kastje iets te druk. Model is goed maar misschien ander verflaagje?
    Liefs,
    Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke stoel, het lijkt mij heerlijk zitten en staat ook nog eens mooi. Het kastje naast het bed vind ik net als Janny leuk van model, maar het oogt druk. Ik zou er een lik verf overheen halen.

    Liefs, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk dat stoeltje. En wel super dat je voor een lichte kleur heb gekozen. Ben zelf met de slaapkamer bezig en heb ook zoiets op zolder staan, wachtend op een nw hoes. Nu...je snapt m al, gaat ie de slaapkamer in.
    Wat het kastje betreft, de aandacht gaat naar het kastje terwijl je zo'n geweldig mooi hoofdbord hebt. Kijk het ff aan, we houden toch zo van veranderen dus wat maakt het uit haha.
    Succes. Groetjes Duska.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Je stoel vindt ik mooi...
    Het kastje vindt ik met het hoofdboard te druk...ik zou het rustiger houden...
    Het is zo'n mooi hoofdboard, maar door het kastje valt het weg....vindt ik dan hé...
    Fijne Avond nog.

    Groetjes,
    Inge, my choice

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Jouw stoeltje lijkt zo uit het hoffz gamma .
    Echt mooi ,zo in het linnen.
    Het kastje lijkt mij een beetje oosters getint, ik zou het even laten staan en dan kan je nog beslissen .
    Groetjes christel

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ja alie ik sluit me bij de dames aan. De stoel helemaal geweldig maar het kastje vind ik te druk. Vaak (mijn ervaring) bij twijfel niet doen. Je hebt zo'n mooie slaapkamer. Succes met de keuze we horen wat het gaat worden he? Liefs anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Alie,
    nog eventjes....ik heb nog eens gekeken naar je kastje maar inderdaad.....het hoofdbord is eigenlijk de blikvanger. Maar ik blijf het toch mooi vinden hoe het op de foto staat.

    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Alie wat een mooie stoel.
    En wat handig met 2 hoezen.
    Kastje vind ik wel leuk staan.
    En ook weer erg handig.

    gr. Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  12. De stoel snap ik, dat is helemaal jouw stijl. Het kastje is eerlijk gezegd 'niet zo mijn ding' maar smaken verschillen. Als jij het mooi vindt, moet je hem houden. Zo niet, dan moet je hem weer terug in de Boelschuur zetten.
    Groetjes,
    Barry

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Prachtige stoel Alie, ik zou het kastje ook een likje verf geven.

    Liefs, Marjonel

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Het model van de kast is goed maar ik zou er een likje verf opdoen.
    Zoveel mensen zoveel verschilende smaken maar er is er maar een die telt en dat is die van jezelf .

    Groetjes Joke.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Staat heel gezellig, Alie! Je hebt er wat moois van gemaakt.

    Lieve-Groetjes, Verie

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Leuk model kastje maar ik zou hem wel verven:nu is ie een beetje druk!
    Maar ieder z'n smaak natuurlijk dus....gewoon doen wat jij leuk vind!

    groet Trijnie

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Vergeet helemaal te zeggen dat ik je stoel super vind!!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hoi Alie,
    Ook mijn ervaring, als je maar rustig kijkt en wacht, komt het juiste vanzelf naar boven. Een mooie stoel, ook in de kleur van de hoes. Staat daar mooi!
    Wat het kastje betreft: als ik eerlijk ben dan zeg ik dat het de hoofdkant van het bed in het niet laat vallen, terwijl die zo'n mooie kleur heeft. Ik zou het of in de zelfde kleur verven of naar de boelschuur terugbrengen en nog even wachten op iets geschikters.
    Het is een kastje in een heel andere kleur met een druk patroon, terwijl je bed met hoodeind zoveel rust uitstraalt.
    Succes met de afweging!

    Liefs, Gerry

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Je bent zó handig met de verf kwast.. Dit kastje schreeuwt om een "likje" verf... Kun je daarna heerlijk decoreren! Succes :)

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Je stoeltje is echt zo leuk, mooi zeg! Ik hou van zo rustig mogelijk op de slaapkamer dus heel enthousiast word ik niet van je kastje hoewel ik het model wel weer leuk vind. Gelukkig dat smaken (mogen) verschillen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Leuke stoel heb je weer gevonden! Eerlijk gezegd vind ik het kastje niet zo mooi matchen met die oude deur achter je bed, ik denk dat het mooier staat als de kleur anders is, maar misschien ben je al van plan om m te verven, jou kennende ;-)

    Liefs Monica

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Alie, héél mooie stoel heb je gevonden, staat er héél mooi,
    een gezellig hoekje voor de komende herfst en wintermaanden,
    wat leuk en handig dat er extra hoezen bij zijn.
    Benieuwd naar je keukentafel,
    lieve groeten en een fijne week
    Kathy

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Het stoeltje is super, is een mooi sfeervol hoekje geworden. Voor het kastje denk ik model is prima maar de kleur een beetje druk en zo valt je bedhoofd in het niet...
    Succes groetjes Lida

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wat een leuk stoeltje! En dat via Marktplaats? Ik zit daar noooooit meer op, zowel om te kopen als verkopen... vond het destijds gewoon niet leuk meer; wat een gedoe! Maar jij bent goed geslaagd zie ik wel!!!

    Tja, dat kastje... Op zich helemaal geen verkeerd kastje en ook handig met die lades en zoals je zelf zegt; Je kunt er heerlijk op decoreren! Persoonlijk vind ik het wel een druk kastje en op zich is daar niks mis mee, maar het bedhoofd is ook druk en dan wordt het mijn inziens óf het een óf het ander... Maar je geeft zelf al aan dat je niet overtuigd bent en mijn ervaring is dat het 'het' dan gewoon niet is.

    Ach, kijk het ff aan... op MP zetten kan altijd nog;-)

    Fijne dag X

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Ik sluit me bij de meesten aan, je stoeltje is een heerlijk relax-stoeltje en staat er prachtig, maar je kastje zou ik ook verven, want het model is leuk, maar te bont zodat het de aandacht wegtrekt van je prachtige bedhoofd. Maar je moet natuurlijk wel helemaal je eigen gevoel volgen, dat is het belangrijkste!
    Liefs, Peetje

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Hoi Alie, je stoel is super, en twee hoezen is inderdaad ideaal in een gezin. Ikzelf zou er wel tien hoezen bij willen haha. Je kastje is mooi, maar het eerste wat in me opkwam was ook: te druk. Je hoofdbord is erg mooi en de aandacht gaat nu naar het kastje. Misschien als het kastje in dezelfde tint als je hoofdbord was, was het minder schreeuwerig. Ik ben benieuwd wat je besluit wordt. Liefs Nathalie

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Heel leuk die stoel. Ik weet het niet met dat kastje, ik vind hem erg druk overkomen, maar dat kan smaak zijn. Ik vind je huis verder trouwens heel erg mooi! Leuk om te zien en inspiratie op te doen :).

    Groetjes, Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Prachtige stoel....staat zo mooi bij de vaas.
    En je kastje...ook mooi maar idd hij valt nu zo op naast de achterwand...en die is zo mooi.......
    Met een likje verf is ie vast super.

    Fijne dag

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Hoi Alie,
    Je stoel is een echte aanwinst, staat mooi en zal vast ook heerlijk zitten... Je kastje naast je bed vind ik super mooi. Dus ja, DOEN!
    Fijne dag,
    Liefs,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Je stoel is prachtig !!!! Het kastje is van indeling wel mooi alleen is het nogal druk ... ik zou hem weeral een verflaagje geven ;-)

    Liefs Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Het ziet er wederom super uit in jou huis! Ik haal altijd veel inspiratie uit jou huis!
    Bisou,
    Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  32. je stoel is een blijvertje! je hondje ook:))
    maar je kastje.......? nee, toen ik de foto zag, dacht ik: huh, wat heeft ze nu gedaan? was al blij dat je het vroeg, haha
    snel weghalen;-)
    succes met denken en veranderen:)
    groetjes, Inge

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Een prachtige stoel heb je gekocht en ideaal met een hoes erover. In een gezin is dat wel erg handig. Een heerlijk hoekje zo, lekker met een boek:-)
    Je kastje zou ik ook een lik verf geven, het is wel een erg leuk model kastje. Ik benieuwd wat je uiteindelijk gaat doen...

    Liefs Gonda

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Grappig dat veel dezelfde mening zijn toegedaan....ikzelf zou ook de stoel laten staan! En het kastje zeker voorzien van een ander kleurtje of even verder zoeken:-)
    Groetjes Dinka

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Mooie stoel heb je op de kop getikt, het kastje zou ik ook verven:-)

    Groetjes, Dorine

    BeantwoordenVerwijderen