Foto top

Foto top

dinsdag 3 december 2013

Leuke verassingen

De afgelopen weken kwamen er een paar leuke dingen op mijn pad; eerst werd ik gebeld door het Algemeen Dagblad of ik het misschien leuk vond als ze een reportage van ons huis kwamen maken voor in hun weekendbinnenkijker, daarna werd ik benaderd door Tinneke van Wonen Landelijke Stijl voor nog een reportage bij ons thuis. Helemaal geweldig toch?? Ik vind het echt superleuk, maar ook doodeng. Ik ben best wel onzeker en dan loop ik door ons huis en vraag me af; is ons huis daar wel geschikt voor?? De prachtigste huizen staan in zo'n blad met de mooiste en duurste meubels. Hier komt het meeste van MP en van rommelmarkten of kringloopwinkels. Maar ben er stiekem toch wel heel blij mee hoor.

En toen las ik tot mijn stomme verbazing dat ik een prachtig boek gewonnen had bij een facebook-actie van Pure & Original. Heb echt nog nooit iets gewonnen, dus was er heel blij mee.

het is echt een mega-boek

kandelaar uit onze Boelschuur, lekker stoer voor de kerst

Heb de afgelopen week heel weinig tijd gehad om jullie te bezoeken, want we hadden vrijdag en zaterdag j.l. onze jaarlijkse kerstfair in de Boelschuur.

Fijne week, Alie

43 opmerkingen:

 1. Ik vind het hartstikke leuk dat je in de WLS komt. Je hebt een heel mooi huis, daar hoef je je echt niet onzeker over te voelen. De mooiste reportages zijn de huizen waarin de smaak en passie van de bewoner te zien is, een persoonlijk interieur. En niet de onpersoonlijke huizen, waarin alles van 1 merk te zien is, dat is net een showroom. Geniet alvast van de voorpret van de reportage.
  Ik zag op fb al dat je gewonnen had, superleuk. Het is je van harte gegund.
  Een fijne avond, liefs Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Alie,
  Niet een maar twee reportages! Dat zegt toch genoeg! Men vindt jouw huis super mooi en helemaal terecht. Het is ook super mooi... Ik ben heel benieuwd hoe dat zal gaan...
  Leuke kandelaar heb je gevonden en dat boek... Heel erg gaaf!
  Ik wens je een heel fijne avond,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk Alie, dat jouw huis in de WLS komt, ik ben gisteren ook benaderd door Tineke...maar ik toch liever niet.
  Weet je dat 'ons' soort huizen vaak de gezelligste zijn...duur wil niet altijd zeggen dat het ook mooi is...ik houdt niet van setjes, die je zo op de woonboulevard kunt kopen...ik geef er mijn eigen draai aan.
  Ik kijk nu al uit naar jouw reportage.
  Fijne Avond.

  Groetjes,
  Inge, my choice

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gaaf Alie, dat je voor twee reportages benaderd bent. Niet alles hoeft perfect te zijn, het gaat om het hart dat in het huis zit en bovendien kun je met fotograferen zelf kiezen wat je op een foto zet. Ik maak soms bij wijze van spreken mijn mooie foto's, met allerlei rommeltjes er om heen die dus niemand ziet. Ik ben heel benieuwd, maar weet zeker dat het goed komt!

  Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een hele eer voor je. En je hoeft echt niet onzeker te zijn, juist eigen vondsten (ikzelf ben er ook zo n een) van kringlopen, MP en rommelmarkten maken je eigen smaakvolle interieur! Ik lees met plezier je blog. Fijne avond, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Joehoe!!! Superleuk Alie en... niet onzeker zijn hoor, want zelf vind ik de huizen die met heel veel creativiteit zijn ingericht, de allerleukste.
  Ik ben zelf ook gek op oude dingen opknappen en kringloopwinkels, dat maakt je interieur juist eigen!!
  Geniet van de voorpret, ik weet hoe het voelt ;-)

  Liefs, Monica

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat fantastisch dat je huis in de WLS komt! Dat is een groot compliment want ze vragen je niet zomaar! En dan het AD ook nog! Laat je ons weten wanneer dat is, heb nl die krant niet en zou het wel willen zien.
  Geniet er van hè! En.....de dingen die je zelf bedenkt, dat is toch veel leuker dan die voorgekauwde inrichtingen.....je mag best trots zxijn op je huis!!

  Fijne avond
  groet Trijnie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een nieuws Alie, je verdient het hoor, bij jou is sfeer en zoveel te zien...ik ben heel benieuwd naar die reportages...
  Gefeliciteerd met je mooie boek, leuk om iets te winnen.
  Hou je rustig in die drukke weken.

  Lieve groet, Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk zeg, een reportage in de WLS. Dat is toch een compliment voor jouw manier van inrichten. Hier zouden ze met 2 foto's wel klaar zijn omdat het niet zo groot is, daarom heel benieuwd hoe zij jouw huisje gaan fotograferen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Alie,

  joh, niet zo onzeker hoor! jullie hebben een prachtig huis en heel sfeervol interieur! Gaaf dat je in de WLS komt! ik heb een abonnement daarop gekregen voor mijn verjaardag dus dan zie ik je wel verschijnen, hoef ik niet naar de winkel te hollen hihi... En het AD, tja, daar werd ik ook voor benaderd maar zoals ik al schreef op mijn blog, was ik niet zo gediend van al die voorwaarden waaraan voldaan moet worden. Je moet met het hele gezin op de foto, met namen, achternamen, leeftijden en beroepen etc erbij vernoemd en je huis moet er in zijn geheel op staan... dat willen wij niet. Je mag ook geen reclame maken of merken noemen of iets dergelijks want het mag niet commercieel zijn. Jammer maar dan gaat het gewoon niet door wat mij betreft. Raar ook, want ik de WLS hoeft dat allemaal niet. Daar zie je de bewoners soms helemaal niet op de foto...

  Veel plezier van je gewonnen boek, lijkt me erg mooi!!

  Liefs, Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Superleuk voor je ! En daar zijn ze net naar op zoek naar mooie huizen die met passie gecreeerd zijn ...en geen waarvan er 10in een dozijn zijn , het word vast een prachtige reportage !

  Liefs Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Spannend!! Heel leuk voor je, ik kijk altijd uit naar een nieuwe post van je, want ik vind dat je een heel sfeervol huis hebt! Het wordt vast een hele mooie reportage.
  Groetjes Fleur

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoi Alie, ik volg nog niet zo heel lang terug je mooie blog maar ben wél vast heel erg benieuwd naar je reportage. Je hebt inderdaad zoals hierboven al gezegd, een huis met een hart !
  Fijne avond, liefs, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Een post vol met leuke nieuwtjes! Een hele eer als er een reportage van je huis wordt gemaakt; geniet ervan.

  Fijne avond.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat leuk Alie, gefeliciteerd dat wordt een hele mooie en sfeervolle reportage...Mooi dat je het boek stijlvol wonen gewonnen hebt, dat was mijn naam niet hoor.

  Liefs, Marjonel

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Geweldig, Alie! Gefeliciteerd!
  Mag je best een eer vinden. Meestal hoor je dat het er heel relaxt toegaat als ze een reportage komen maken.
  En je hebt een prachtig sfeervol huis!
  Leuk dat je zo'n mooi boek hebt gewonnen!
  Genieten he!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oh Alie, juist de huizen die op deze manier ingericht zijn, zijn zo leuk. Want de grotere huizen waar ze dan een styliste inzetten voor de inrichting, hebben geen ziel. Dus dit word echt een leuke reportage.
  En ook fijn dat je dat mooie boek gewonnen hebt. Superleuk.....

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat leuk Alie gefeliciteerd hoor...ben heel benieuwd....liefs van mij...x !

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat super leuk Alie. En onzeker? Je hebt een super gaaf huis. Het is precies wat hierboven staat, grote huizen die 1 merk leeggekocht hebben, hebben geen ziel. Ik vind het juist TE gek hoe jij met 'goedkope' spullen of hoe je het ook wilt noemen zo een mooi huis maakt. Daar mag je trots op zijn. Ik ben erg benieuwd naar de reportage.

  Groetjes Wilianne

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat ontzettend leuk en een hele eer, lekker van genieten!!

  lieve groetjes, Tjits

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Heeee die Alie, wat een leuke dingen komen er op je pad zeg.
  Het is een hele eer als er een reportage van je huis gemaakt wordt. En bij jou nog wel 2x !! En 1 in mijn favoriete woonblad. Helemaal te gek zeg!
  Dat boek ziet er ook erg mooi uit. Veel leesplezier ermee.
  Ben benieuwd hoe je reportages gaan worden. Je houdt ons toch wel op de hoogte he?
  Lieve groetjes,
  Sanny

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ow maar Alie dat is hartstikke leuk!!! Zeker omdat je een huis hebt wat niet kant en klaar ergens in een dure woonwinkel is gekocht maar heerlijk zelf samengesteld met meubels met een verhaal!

  Helemaal terecht dus dat jij voor deze reportages bent gekozen, laat je ons een beetje meekijken? ;-)

  Liefs Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Leuk nieuws Alie, ben benieuwd naar de reportage. Ik deel je gevoel, ze komen bij mij begin Januari langs voor een reportage in de WLS...spannend:-)
  Liefs, Dorine

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Dat is super leuk zeg,en onzeker waarvoor ze hebben je niet voor niets uitgenodigd voor een reportage spannend hoor veel succes.

  Groetjes Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat leuk, je hebt een prachtig huis. Dat gaat helemaal goed komen. Hier zijn ze twee weken geleden geweest. Ik heb precies hetzelfde, hier komt ook alles van kringloop winkels, mp, rommelmarkten enz. Wij zijn heel trots op ons huisje. Jullie reportage gaat er vast heel mooi uitzien, die van ons hopelijk ook.
  Liefs Patricia.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Gaaf!
  Je huis is zo mooi.. en juist het feit dat het niet kant en klaar uit de winkel komt is zo bijzonder, je mag er trots op zijn!
  Was het een leuk weekend, goede verkoop en gezellige sfeer?
  Lieve groet♥

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Oh wat een eer. Je hoeft beslist niet onzeker te zijn hoor. Als ik zo je mooie foto's bekijk kun je terecht trots zijn. Ik kijk er dan ook naar uit.
  Ik wens je een hele fijne week. Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Kijk, dat zijn nog eens leuke verrassingen. Wat ik gezien heb op foto's op je blog is prachtig! Een hele eer toch om gevraagd te worden. Ik zou er maar gauw van gaan genieten. Ook leuk dat je dat boek gewonnen hebt!
  Lieve groet, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wat een feestweek! Super leuk dat je in de krant en in de WLS komt. En dan ook nog eens zo'n mooi boek winnen!
  Groetjes van Aleta

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Zo wat een leuke berichten zeg??
  Niet onzeker zijn hoor...ziet er super uit..
  Groetjes Chris

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Leuk zeg, een bekroning voor al je werk. Je hebt ook echt een prachtig huis.

  Lieve groet, Roelie

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Wat leuk dat ze je benaderd hebben! Heel veel plezier met de voorbereidingen!

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Dit is toch prachtig dat jij met je spulletjes van MP e.d. uitgenodigd wordt. Duur kopen is heel makkelijk, maar het kost veel creativiteit om hetzelfde resultaat neer te zetten voor minder geld.

  Een kroon op je werk, geniet er met volle teugen van!

  Lieve groet, Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Zoals alle andere blogsters ook al schreven: het is veel leuker om in een "normaal" huis binnen te kijken dan in een superhuis waar alles door een ander is bedacht. Ik zoek in die reportages juist altijd naar eigenheid, niet naar iets wat je overal vindt.
  Ik vind het heel leuk voor jullie dat je in de WLS komt, met het AD zou ik iets voorzichtiger zijn wat voorwaarden etc. betreft.
  Heel veel plezier alvast.
  Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Wat onzettend leuk voor je dat je bent benaderd door de krant en de WLS. Ja ik kan me voorstellen dat je ineens onzeker wordt. Maar niks om je zorgen om te maken hoor. Jou stijl past naadloos in het woonblad hoor! Het kan nooit helemaal perfect zijn en wil je dat wel??? Misschien voor even, maar uiteindelijk niet!

  Lieve groet,
  Gerralda

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Wat een leuke dingen allemaal zeg!
  Ik vind het juist veel leuker dat niet alles zo uit de woonwinkel komt... Hou daar zelf ook enorm van!
  Lekker genieten hoor, is je gegund!
  Lieve groet!
  Dineke

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Geweldig leuk Alie!! Ben benieuwd, het wordt vast prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 38. leeeeeuukk!!
  t lijkt sinterklaas wel met al die surprises, maar deze zijn echt!
  geniet er van

  groetjes, Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Wow wat leuk allemaal Allie!! Hier mag je met recht trots op zijn hoor. Kijk nu al uit naar de reportage!

  Liefs, Cynthia

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Gefeliciteerd, wat ontzettend leuk voor je! Wij hebben ook alles van MP, rommelmarkten, etc. wat geeft het? Ik vind het veel belangrijker dat je het samen gezellig kan maken met goedkopere spulletjes als dat je het niet fijn met elkaar hebt en super dure spullen in je huis staan, heb je dan niks aan! Ik ben erg benieuwd naar de reportages! Succes en komt goed, dat weet ik zeker, een leuk huis heb je! Lieve-Groetjes, Verie

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Van harte gefeliciteerd... toch heel leuk allemaal. Je hebt inderdaad genoeg "in huis" (zelf ook hoor) om dit te kunnen. Veel plezier vooral.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Gefeliciteerd hoor…… toch niet twijfelen…zo'n prachtig en sfeervol interieur dat je hebt….maakt toch niets uit van waar de spullen die je héél graag ziet komen….is toch wel een soort bewijs dat je goed bezig bent als je in WLS komt…wie droomt daar nu niet van ..ben reuzebenieuwd naar de reportage…je verwittigd ons toch op tijd wanneer de WLS uitkomt …haha
  fijn weekend
  lieve groeten kathy

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Gefeliciteerd. Ben heel benieuwd, je blog ziet er altijd zo gezellig uit. Dat wordt wachten op de WLS.

  groetjes Sot &Tof

  BeantwoordenVerwijderen