Foto top

Foto top

vrijdag 1 mei 2015

Moet weg!

Hierbij nog even een oproep. Over twee weken krijgen wij een nieuwe keuken. Onze oude keuken is nog niet verkocht en omdat ik het toch wel heel erg zonde vind om hem te dumpen, hierbij de vraag: Wie heeft er nog een mooie keuken nodig voor een klein bedrag???Hij is nog in zeer goede staat, heeft massieve houten kastjes in een mooie grijze kleur. Het is inclusief de apparatuur (alleen de afzuigkap is aan vervanging toe). Was een hele dure keuken en dat is nog steeds te zien. De maten zijn 3 m bij 2.15 m.

Groetjes Alie

7 opmerkingen:

 1. Het is te hopen dat jullie keuken ergens nog een mooi plekje krijgt. Je weet zelf dat het kwalitatief nog prima is en dan zou het inderdaad zonde zijn wanneer je alles naar de stort moet brengen. Ik hoop voor je dat je er nog iemand heel blij mee kan maken!

  Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I love your "old" kitchen and would gladly take it off your hands, but we live too far away. And we have transported enough from The Netherlands to the US. Success with finding someone to love it like you did. Linda@Wetcreek Blog

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh dat zou echt zonde zijn.....deze keuken verdiend toch nog echt een 2e leven........

  Succes

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hoop dat je keuken ergens een mooi plekje krijgt. Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ze is prachtig!!! Ik ga het eens bekijken, want ik kan wel een nieuwe gebruiken, maar ik weet niet of het hier zal gaan met de afmetingen. Want ik zit hier met 2 delen elk op een andere muur. Wat wil je er nog voor?
  Fijn weekend,
  groetjes
  Krista

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Succes en hoop dat t inmiddels gelukt is. Het is dat we andere afmetingen hebben en de keuken in een u hebben. De keuken is een plaatje!!

  BeantwoordenVerwijderen