Foto top

Foto top

maandag 24 maart 2014

Linnen

Ben gek op linnen stof. Ik vind het iets stoers en tegelijk iets ouds en natuurlijks hebben en die dingen spreken mij erg aan. Ben door ons huis gelopen en heb er wat foto's van genomen.


Ben nog steeds heeeeel blij met onze linnen bank. Ben helemaal verliefd op de prachtige Hoffz-banken, maar daar hangt wel een prijskaartje aan. En met vier kinderen en een hond (kijk hem maar eens lekker liggen op z'n plaidje) zullen we daar nog maar even mee wachten. Deze bank (die ook wel een beetje die stijl heeft) kocht ik een paar jaar geleden voor 150 euro en was nog praktisch nieuw.


De stof is ook niet te licht, want dat wordt hem hier echt niet....


Ben nog even aan het schuiven geweest, want daar houd ik van. Moet dan eerst wel weer even wennen en het kan best zijn dat het morgen weer anders staat hahaha.


Deze stoel heb ik al 21 jaar, maar het model vind ik nog steeds mooi. Heb hier een hoes om gemaakt van linnen/katoen. Het is eigenlijk een gordijn, dat ik bij de Aldi kocht, maar wie weet dat???


Ook deze gordijnen, die voor onze tuindeuren hangen, zijn van linnen/katoen en komen..... ja hoor, ook bij de Aldi vandaan. De stoelen zijn ook van dik linnen.


Ons nieuwe vouwgordijn..... ook linnen!


Ook heb ik pasgeleden een mooie linnen dekbedhoes gekocht. Vind dat wel stoer staan zo bij die oude deur.

Allemaal een fijne week toegewenst, groetjes Alie

46 opmerkingen:

  1. Mooie bank hoor, daar heb je echt wel geluk mee gehad! Ook je gordijnen/vouwgordijnen zijn prachtig! Heeft inderdaad wel een stoere uitstraling.

    Groet, Corine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben ook dol op linnen, is alleen een beetje lastig met de kattenhalen, maar ja....
    En je bank vind ik net zo mooi om te zien als die van hoffz. Qua zitten weet ik natuurlijk niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben ook zo weg van linnen, héél erg mooi! En ik vind je bank supermooi en dan ook nog je andere fauteuil lijkt me zalig om in te zitten :) erg mooie sfeer daar bij jou, ik geniet van je foto's!
    fijne avond nog!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik zie nu pas je schattig hondje in de zetel! Ze zijn zo om op te eten he :) Ik kan er zo van genieten om naar te kijken hoe ze zich in onze zetel nestelen :) zalig!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Linnen, ook mijn favoriete stof, het heeft zo'n heerlijke natuurlijke uitstraling.
    Je bank doet niets onder dan één van Hoffz hoor, ziet er toch prachtig uit. De stoel van 21 jaar oud vind ik super en je ziet wat een nieuw stofje doet.

    Wens je een hele fijne week en lieve groet,

    Loes

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik vind linnen ook prachtig. Nét niet té netjes, beetje stoer en nonchalant. Mooi stoeltje heb je staan. Nee, niemand weet nu dat de stof van de A.ldi komt...hihi. Prima toch, het leven is duur genoeg en dit zijn van die leuke meevallertjes waar wij wel van houden...
    Het ziet er weer heel sfeervol bij je uit!
    Liefs, Peetje

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Linnen is hier ook favoriet, al hangt er vaak wel een prijskaartje aan. Je vondsten bij de Aldi zijn niet alleen mooi, maar ook leuker voor de portemonnee. De bank vind ik ook erg mooi, toevallig heb ik een aantal weken terug mijn oog op een soortgelijke bank laten vallen. Nu hopen dat ie goed zit en dat ik manlief zover krijg ;-) .

    Liefs, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Inderdaad héél mooie bank ! En wat een prachtig sfeertje dat je hebt !

    Liefs Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Alie,
    Ja, linnen heeft echt wat. Heerlijk natuurlijk materiaal. Maar het kreukt wel heel erg... ik denk dat linnen/katoen net iets handzamer is, waar of niet? In ieder geval staat het allemaal heel mooi bij je... Die gordijnen van de Aldi zijn prachtig, dat verwacht je helemaal niet van de Aldi... geweldig!
    Ik wens je een heerlijke avond,
    Lieve groet,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  10. De materialen maken de sfeer, dat is bij jou wel weer bewezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Mooie bank en dat voor zo weinig....wat een mazzel!
    Heb net 2 lampen gekocht met mooie linnen kapjes. Linnen heeft een mooie stoere en sfeervolle uitstraling. Ben er ook gek op!
    Je hebt het allemaal weer heel sfeervol ingericht.

    Fijne avond.
    Liefs, Anita


    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ja ik ben ook gek op linnen het geeft zoveel sfeer. Mooi de materialen die je hebt gebruikt. En je bank wat een geluk voor zo'n lage prijs. Prachtig USA die.
    Liefs Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Linnen is echt een prachtig materiaal! En jij hebt al heel wat linnen verzameld. Ik vind je bank ook erg mooi. En dat maar voor € 150!! Heb nog even teruggelezen om te zien of er echt niet € 1500 stond!
    Fijne week. Groetjes van Aleta

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Geweldige bank hoor !!!...en je hele huis is stoer !!!...liefs van mij fijne week x !

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik ben ook gek op linnen, helemaal als het antiek of oud linnen is. Geweldig vind ik dat. Ik houd ook van linnen kleding, kreuken mag. Het heeft iets gekleeds en stoer tegelijk.
    Je bank is misschien wel mooier dan een Hoffz. Ik ben persoonlijk niet zo'n Hoffzfan. Mij een beetje tè 'over the top' qua stoerheid.
    En die deur als hoofdeinde, helemaal het einde!
    Groeten,
    Barry

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik vind linnen ook altijd erg mooi. Het geeft zo n natuurlijke uitstraling. Zeker in mooie sobere kleuren. Vind het bij jou ook allemaal mooi bij elkaar passen.

    Fijne avond!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. nou je bank zou ik zeker ook niet weg doen, en dat voor zo,n prijs!
    dat hoekje met je zelfbeklede stoel vind ik erg mooi, en dat van een gordijn, super toch? dat vind ik nu echt leuk zoiets, je bent dan ook wel handig:)
    ben ook aan t schuiven geweest, en vanavond weer:( was het weer niet top qua verlichting......en nu ben ik het helemaal zat!!
    geniet jij lekker van hoe het nu staat en morgen, en........hahaha

    groetjes, inge

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Geef mij zo'n bank voor zo'n bedrag zeg! Wat heerlijk als je zoiets op de kop kunt tikken! Linnen vind ik ook prachtig maar niet om te dragen: wat een irritatie door dat gekreukte. (terwijl ik helemaal niet zo netjes ben!)
    Kreukt de bank dan ook erg? En dat je gordijnen bij de Aldi kunt kopen heb ik nog nooit geweten zeg! Moet er toch maar vaker naar toe!
    Heerlijk dat schuiven....helaas kan dat bij ons niet, dus moet het maar met de losse spulletjes, is ook leuk!

    groet Trijnie

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Mooie bank..en dan voor dat geld...daar heb je echt geluk mee gehad.
    Linnen vind ik ook heel mooi, alhoewel ik het hier zelf niet zo veel heb.
    Mooie sfeerplaatjes laat je weer zien.
    Fijn Dag

    Groetjes,
    Inge, my choice

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Mooie bank, en dat voor 150 euro. Wat een geluk! Linnen vind ik ook prachtig.
    Liefs Patricia.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Linnen is ook mijn favoriet, het past bij iedere stijl en mooie kleuren.
    De bank is toch echt een toppertje en de hoes en gordijnen van mijn favoriete winkel....mooi hoeft niet duur te zijn en dat bewijs jij met deze sfeervolle elementen in jouw interieur....Dit heeft voor mij klasse, niet naar een dure winkel gaan maar creatief zijn....lieve groet Marjon

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ik weet natuurlijk niet hoe je bank Zit, maar qua uiterlijk is het een plaatje! Wij hebben ook echt niet alles duur hoor, onze gordijnen zijn ook van de kwantum, ze hangen pal in de zon dus duur of goedkoop, alles zal verkleuren.. Ook van linnen trouwens. Net als onze bank en stoelen :) En linnen servetten en beddengoed ook, vind t ook zooo stijlvol!

    Liefs saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Ik vind je bank ook heel mooi. Hier niet veel linnen in huis.
    Ik zie in blogland steeds meer mooie plaatjes voorbij komen van linnen dus wie weet.... Wij moeten ook nog nieuwe vouw- en overgordijnen:)
    Ik vind je huis echt heel sfeervol ingericht.

    Fijne dag!
    Sanny

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Ja, ik vind linnen ook prachtig. Bij kleding ergert het me wel als het zo kreukt. Ik heb een paar linnen blouses en op een warme dag zijn ze na een kwartiertje al helemaal verfrommeld en gekreukt, terwijl het een heel goede kwaliteit is. Dus dat koop ik niet meer. Hier moeten andere gordijnen kopen en mijn voorkeur gaat uit naar linnen, hoewel ik een beetje bang voor verkleuring ben. De zon schijnt hier nl. zo'n beetje de hele dag binnen.
    Ik vind je huis heel gezellig en smaakvol ingericht.
    Liefs,
    Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Prachtige bank! Helemaal geweldig dat je de gordijnen en de stoelhoes bij de Aldi hebt gekocht. Zie je wel weer het hoeft niet duur te zijn...... hier hou ik wel van, van eigenlijk niets, iets maken!
    Je hebt een prachtig huis.

    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Linnen is prachtig, helemaal mee eens Alie!
    Leuk om al dat linnen bij jou in huis te zien!

    Liefs Dineke

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Dit vind ik ook zo leuk, dingen gebruiken voor iets anders en die niet te veel kosten. Je bank is echt heel mooi en dat voor die prijs!!
    Linnen is inderdaad heel prachtig.
    Nog een fijne week, lieve groet Nelly

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Ik vind linnen ook mooi. Maar met vijf kinderen ben ik veels te bang dat het zo vies wordt dat ik het nooit meer schoon krijg. Daarom hebben wij een oude chesterfield. Die kostte 25 euro op marktplaats.

    Ik vind jouw bank ook echt een koopje trouwens.

    BeantwoordenVerwijderen
  29. dat is wat het leuk houd als je van veranderen houd voor weinig weer iets moois maken dat is jou wel toevertrouwd ziet er zweer vol uit allemaal groetjes caro

    BeantwoordenVerwijderen
  30. jaah linnen het is prachtig en als ik jou bank en stoel zo zie dan ga ik ervoor. Laatst stond ik in twijfel of het wel mooi blijft op stoelen en heb het niet gedaan maar voor de volgende ronde ben ik om! hahaha
    fijne dag
    Yolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Mooie sfeerfoto's Alie en natuurlijk is linnen het allermooiste, ik hou er ook van!!

    Liefs Monica

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Prachtig al dat linnen, ik hou er ook van.
    Hier ook veel linnen in huis:-)

    Liefs, Dorine

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Toevallig dat je hier nu over schrijft. We zijn op zoek naar een nieuwe bank, we hadden een mooie gezien van Olav Home, linnen, prachtig. Mijn man twijfelt een beetje over de stof omdat de verkoopster vertelde dat linnen erg lijdt onder de zon en de bank komt voor het raam (met zon) te staan. Dus nu dubben we over een andere stof of toch linnen. Mijn verstand zegt dat we misschien beter een andere stof kunnen kiezen maar de bank met linnen bekleding vind ik zó veel mooier. Ik dub nog even door :-)

    Maar als ik jouw foto's zie, dan weet ik het eigenlijk toch wel zeker, je hebt het echt allemaal prachtig voor mekaar! En je weet het ook nog eens leuk op de foto te zetten!

    Liefs,
    Marion

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Linnen is prachtig en zoals je het laat zien is het ook heel stijlvol.
    In kleding vind ik het waardeloos, je ziet er binnen de kortste keren helemaal verkreukelt uit.
    Maar als ik jouw huis overzie, heb je het gewoon mooi!

    Lieve groet,
    Gerry

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Linnen blijft het mooiste!
    Zie ik het goed, heb je ook je woonkamerplafond in de kalkverf staan????

    Groetjes Dinka

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Linnen is inderdaad altijd mooi! Natuurlijk en het geeft edn warme landelijke uitstraling/sfeer. Ik ga binnenkort even naar het zweedse warenhuis voor gordijnen op onze slaapkamer. Volgens mij hebben ze ook linnen. Wat goed dat je een nieuwe hoes voor de prachtige stoel hebt gemaakt. En gordijnen bij de Aldi...dat was mij nog nooit opgevallen. Heerlijke foto's weer!
    Fijne week en liefs,
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Linnen blijft het mooist! Ik hou er van.

    Lieve groet Gonda

    BeantwoordenVerwijderen
  38. En elke keer droom ik weer weg bij je foto's Alie...wat heb je het toch sfeervol ingericht...

    Fijne dag

    Groetjes, Pietrik

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Mooi zeg je bank! Ik zou wel een bank willen die lichter van kleur is dan wat er nu staat, maar met een Guus die van bank naar bank stuitert, nu nog even geen optie en doen we het gewoon met wat we hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Ziet er super uit allemaal ook ik ben gek op linnen en je merkt ook nu het een trend is het schreeuwend duur is geworden ... vaak doe ik het net als jou een gordijn bij de aldi of lidl en daar maak ik weer wat van samen met andere grove stoffen zoals jute staat het heel stoer ...ziet er prachtig uit heerlijk sfeertje hoor geniet er lekker van ...lieve groet rosita

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Helemaal geweldig.
    En voor weinig geld.

    Gr. Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Wat een heerlijk sfeertje heb je in huis! Met linnen, mooie matte muurverf en naturel tinten kun je al heel snel dat mooie sfeertje krijgen en dat heb je goed gedaan want het ziet er sfeervol uit!

    Liefs Marieke

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Ik kan ook zoooo van deze sfeer genieten.. het straalt rust en elegantie uit..sfeer en gezellig. Job well done!

    Fijne avond.
    Liefs,
    Rozmeen

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Wauw Alie wat heb je een leuk blog!!!
    En leuk dat je bij mij een reactie hebt achtergelaten!
    Ja vind jouw inrichting geweldig natuurlijk stoer ja ook echt mijn ding!
    fijne dag, groetjes van Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Hey Alie viavia kwam ik op je blog terecht. Wat een leuk geheel heb je en een neus voor leuke spullen op je favoriete plek op internet voor leuke prijsjes :))
    Hier nog een grote fan van linnen, het verwerkt ook zo makkelijk
    Ik ga je volgen en wens je een fijn weekend
    grtzz Brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  46. ..wat een super leuke bank! Je hebt zeker geen idee waar ik zoiets kan kopen?;) Vind hem eigenlijk nog leuker dan die van Hoffz!
    Hoor het graag, groetjes Maria

    BeantwoordenVerwijderen