Foto top

Foto top

woensdag 22 maart 2017

Het wordt weer tijd

En alweer heeft het veel te lang geduurd eer ik een blogbericht kon plaatsen. De tijd gaat soms veel te snel. Veel bloggers hebben het bloggen opgegeven, wat eigenlijk best jammer is. Ik denk er ook wel eens over, omdat ik heel veel foto's op facebook en instagram plaats, dus dit eigenlijk dubbel lijkt. Maar er zijn ook veel mensen, die het toch gezelliger vinden een verhaaltje bij de foto's te zien. Dus hier weer eens een teken van leven vanaf Urk.

De laatste tijd ben ik heel druk met het oppimpen van meubels voor mijn "winkeltje", maar ook het zoeken naar spullen kost best veel tijd. Ook verkoop ik veel via de verkoophoeken op Facebook. Om jullie een idee te geven van de spullen die ik verkoop, hieronder wat foto's van die spullen.







Ook zijn we bij ons zelf thuis natuurlijk nooit klaar. Haha denk dat velen van jullie zich daar wel iets bij voor kunnen stellen. Omdat we pas de vloer in de kamer hadden gekregen (die ik van Marktplaats haalde), zat er dus hoogteverschil in de vloer naar de gang. Daar wilde ik wel graag zo'n leuk oud stenen vloertje, maar ik vond de prijzen daarvan ver boven ons budget. Dus op zoek naar een goedkopere versie, want jullie kennen mij al wel een beetje. Waarom duur als het ook goedkoper kan??


Toen ik laatst bij Formido was, zag ik deze gave ....... steenstrips!! Precies de dikte die we nodig hadden en voor de prijs hoefden we het niet te laten.



Ik ben er weer heel blij mee.

Zo zijn jullie weer een beetje op de hoogte, hopelijk tot ziens! 

PS, mochten jullie me op instagram zoeken: alie_roth

23 opmerkingen:

  1. Ik ben echt van de blogberichtjes... Heerlijk even lezen en genieten van de mooie sfeervolle foto's... Wat een idee om steenstrips te gebruiken!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha...leuk, weer een blogberichtje! Ook al heb ik al veel gezien op IG toch ook leuk om even wat meer te lezen. Ik doe ook niet veel meer op Blogger en toch vind ik het jammer....het was een leuke tijd!
    Ik heb alleen niet meer zoveel te vertellen...
    Zijn die steenstrips voor aan de muur of echt voor op de grond? Ik vind ze superleuk!

    groetjes Trijnie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Steenstrips, hoe verzin je t en hoe gaaf is dit zeg!!!
    Ziet er superuit. En idd waarom duur als t goedkoper kan.
    Genieter lekker van en blijf maar gewoon bloggen hoor.
    Goed weekend
    lieve groet Brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ha Alie, wanneer is je winkeltje open en wat is het adres. Dan kom ik eens kijken als ik op Urk ben!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Blijf maar hier ook hoor.....veel te leuk bloggen...mooi allemaal weer....fijn weekend liefs Ria x ❤️

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat super mooi de steenstrips😍.
    Groetjes Brenda

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik heb geen instagram en vind blogs veel te leuk, dus ik hoop dat je hier ook actief blijft! Die steenstrips zijn helemaal te gek, inderdaad, waarom duur als het niet hoeft en net zo mooi, misschien zelfs mooier is!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Instagram is bij mij favoriet, facebook zit ik soms weken niet op en dan weer een aantal dagen achter elkaar wel... Bloggen krijgt ook bij mij lang niet meer zoveel aandacht als voorheen, maar op z'n tijd vind ik het wel leuk omdat het hier allemaal wat minder 'vluchtig' is... Ik hou het er dus gewoon in! Fijn om ook een blogpost van jou te lezen, dus hopelijk hou jij het er ook gewoon in... zo af en toe;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Blogpost zijn altijd beter als instagram of facebook post vind ik. Hier word veel meer in duidelijk en krijg je de mogelijkheid je mening te geven. Verder vind ik echt dat je een mooie tafel hebt staan. Wel denk ik dat het leuk zou zijn als je er wat sfeer verlichting of iets dergelijks op zet

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Dat is een mooie budget vriendelijke oplossing, mooi gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. I was extremely pleased to find this page. I need to to thank you for ones time for this particularly fantastic read!! I definitely enjoyed every little bit of it and I have you book-marked to check out new information in your blog. 휴게텔

    BeantwoordenVerwijderen
  12. I'm satisfied 횟수 무제한 출장, I must claim. Truly seldom do I run into a blog that's both educative as well as enjoyable, and let me tell you, you have struck the nail on the head. Your concept is impressive; the issue is something that inadequate individuals are speaking smartly about. I am very happy that I came across this in my search for something relating to this.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. This website is really a walk-through for every one of the details you wanted concerning this and also didn't know who to ask. Glimpse right here, and also you'll absolutely uncover it.

    타이마사지

    BeantwoordenVerwijderen