Foto top

Foto top

zaterdag 30 mei 2015

Nieuwe keuken

Even een updat van onze keukenverbouwing. De timmerman is klaar, alleen nog een paar luiken voor de tuindeuren. We wilden graag een nostalgische keuken, we hebben mooie balken aan het plafond gekregen, een leuke oude stutbalk en een stoer zwart/grijs aanrecht met een gaaf gasstel voor mijn man. Een oud kerkraam maakt het af.


We hebben de bijkeuken er nu bijgetrokken, zodat het heel ruim oogt. De muren moeten volgende week nog in de kalkverf gezet (want dat maakt toch wel het sfeertje hè??Een leuke oude stutbalk, met dank aan onze timmerman.


De balken hebben we gister lichtgrijs geverfd (niet goed te zien op de foto, maar zal volgende week nog wat foto's plaatsen als alles klaar is)


Kon het niet laten alvast wat decoratie neer te zetten. Mag er niet teveel op zetten van mijn man, die heeft ruimte nodig hahaha


Allemaal aan het verven, iedereen die binnen kwam, kreeg een roller. Wel zo handig en snel.


Verbouwen gaat niet in je koude kleren zitten, daar word je moe van ......

Volgende week ga ik de muren in de kalkverf zetten, dus ben nog wel even bezig. Maar tot nu toe zijn we al heel tevreden.

Groetjes Alie

woensdag 13 mei 2015

Verbouwen

Even snel een berichtje tussendoor, want de verbouwing van onze keuken is hier in volle gang, dus het is hier de hele dag stof ruimen.

Heb eindelijk de stoel gevonden, die ik al heel lang zocht. Ik viel voor het model, veel te duur natuurlijk (ik heb zeker een dure smaak haha), dus lang gezocht op Marktplaats en gevonden.


De kleur moest ik even aan wennen, omdat hier altijd een stoel stond, die wat donkerder was, maar mooi toch???


Hoffz-style of niet?


Hier zat een deur, die wij nooit gebruikten. Heb een oud kerkraam op Marktplaats gevonden en dat heeft de timmerman er ingezet. Moet natuurlijk nog geverfd worden, maar nu hebben jullie een idee.


Dit gave beeld kocht ik vanmorgen hier op Urk en wil ik samen met de zuil buiten voor het kerkraam zetten.

Maandag gaat ons aanrecht eruit en wordt de muur tussen de keuken en bijkeuken er uit gebroken, zodat er een heel lang aanrecht geplaatst kan worden zonder bovenkastjes.

Wordt vervolgd!

Allemaal fijne dagen, groetjes Alie

vrijdag 1 mei 2015

Moet weg!

Hierbij nog even een oproep. Over twee weken krijgen wij een nieuwe keuken. Onze oude keuken is nog niet verkocht en omdat ik het toch wel heel erg zonde vind om hem te dumpen, hierbij de vraag: Wie heeft er nog een mooie keuken nodig voor een klein bedrag???Hij is nog in zeer goede staat, heeft massieve houten kastjes in een mooie grijze kleur. Het is inclusief de apparatuur (alleen de afzuigkap is aan vervanging toe). Was een hele dure keuken en dat is nog steeds te zien. De maten zijn 3 m bij 2.15 m.

Groetjes Alie