Foto top

Foto top

zaterdag 14 februari 2015

En nog één

Ben deze week lekker bezig geweest met mijn favoriete hobby..... verven. Wilde deze mooie kast ook nog even aan jullie laten zien, vond hem zelf zo gaaf geworden.


Hij is geverfd met krijtverf in de kleur Ancient Stone van Mia Colore.
Was wel even een karweitje om hem te schuren, want alle was moet er natuurlijk af, maar dan heb je ook wat. Ook deze kast is al verkocht.

Nog een fijn weekend dames (en misschien heren??)!

Groetjes Alie

woensdag 11 februari 2015

Kastjes

Zoals jullie (denk ik) wel weten, is mijn hobby oude spullen op te snorren en die dan, al dan niet opgeknapt, weer door te verkopen. Deze kastjes zijn al weer verkocht, maar wilde ik toch even aan
jullie laten zien, vond ze zo leuk.


Het zijn drie kasten in dezelfde stijl, die ik tegelijk kocht. Dit schattige kastje heb ik eerst geverfd met krijtverf (Slate Grey van Pure & Original, mijn favoriet) en daarna heb ik er een dun laagje Paste Wax van Painting the Past (grijs) over gesmeerd om het reliëf iets meer naar voren te halen. Deze was heb ik een keer gewonnen bij Debby van Happy Living.


Toch een plaatje geworden (op de foto lijkt hij blauwer dan hij is is echt donkergrijs). De grote stolp kreeg ik een tijdje geleden van m'n zus. Hij komt bij Kwantum vandaan. Moet de onderkant nog even zwart verven.


Deze kast heb ik ook geverfd met dezelfde kleur krijtverf, maar zo gelaten, vond hem wel stoer zo.


Allebei heel snel verkocht. Ga nu beginnen met een grote kast in dezelfde stijl. Ook zo gaaf, maar dat zien jullie wel voorbij komen dan.


Dit waren ze voor de verfbeurt.


Dit schattige stoeltje vond ik op Marktplaats. De andere stoel vielen de gaten in en ga ik proberen te bekleden.

Verder wil ik iedereen nog bedanken voor het meeleven naar aanleiding van het zinken van de urker kotter. Mijn man viste vlakbij en kent de mannen goed. Ze hebben dagen gezocht en twee mannen zijn er gevonden. De andere twee mannen zijn nog niet gevonden en de Marine is nog steeds bezig met duiken bij de kotter. Hopen dat die ook nog gevonden worden, want het is al moeilijk genoeg voor de nabestaanden.

Groetjes Alie