Foto top

Foto top

maandag 8 december 2014

It's beginning to look a lot like Christmas

Met de boom dacht ik er wel klaar voor te zijn, Christmas-time, maar toen ik vrijdagavond een kar met tuinafval zag staan in onze straat, kreeg ik nog een klein ideetje. Wist niet of het iets zou worden, maar gewoon maar even geprobeerd.

Heb allerlei takken gewoon in de lamp gestoken en vastgezet met binddraad, beetje sneeuw erin en klaar.


Lichtjes erin gedaan met een batterijtje, hoef je ook niet met draden te scharrelen


Wil er nog wat meer spuitsneeuw in doen, maar die was natuurlijk net op. Ik wilde het zo eenvoudig mogelijk houden, maar je kunt er natuurlijk ook nog wat bellen, dennenappels of versiersels aanhangen.Deze ster had ik al en vind ik ook wel gaaf staan zo aan de kast.De bol komt, jammer genoeg, rood uit, dus die gaat eruit. Hahahaha.

Groetjes Alie

dinsdag 2 december 2014

Klein beetje kerst en tafel te koop

Het is hier elk jaar weer een "feest", de kerstboom. Wat gaat er komen?? Een grote boom, kleine boom, kunstboom, echte boom, met kluit, zonder kluit. Als het aan mij lag, kwam er helemaal geen boom, maar alleen wat sobere kerstversiering. Maar man en kids zijn gek op een kerstboom, veel lichtjes etc. en dus afgelopen zaterdag, toen we toevallig tegen een mooie boom aanliepen, gelijk maar meegenomen. De meeste mensen vinden dit te vroeg en wachten dan tot na Sinterklaas. Heb eigenlijk nog nooit begrepen wat Sinterklaas en Kerst met elkaar te maken hebben, maar ja. We hebben nu een boom met een kluit, dus hopelijk staat die dan een tijdje en dat mag ook wel, want die bomen zijn best prijzig.


Zo, die staat!!


Onze jongste wilde zo graag de boom opversieren, dus vooruit maar. Vind dat hij het best goed gedaan heeft toch?


Heb niet teveel spul in de boom, want dan wordt het allemaal nog drukker. Misschien een leuke tip: bij de Z.eeman hadden ze hele stoere kersthangers te koop voor slechts € 0,99.


Als we dan toch bezig zijn.....


Heb ook weer wat gaafs in de verkoop, deze stoere, oude, robuuste eettafel


Hij is 2 m lang, 92 cm breed en 72 cm hoog en staat op MP (tafels Urk).


Bovenop stoere planken, is echt een tafel voor in een landelijk, sober interieur.

Groetjes Alie