Foto top

Foto top

maandag 23 december 2013

nieuw kastje en zolder

Had pas op MP een mooi model kastje gekocht om weer (geverfd) door te verkopen. Met het vervoeren, raakte hij echter al beschadigd en later viel er weer iets tegenaan, kortom niet meer geschikt om door te verkopen. Ik had nog krijtverf over van onze kast in de kamer en daar heb ik het kastje mee geverfd. Op onze zolder gezet met al mijn naaigerei, schilders- en calligrafeerspullen (wat heeft een mens ook een zooi). Hij is best mooi geworden, al zeg ik het zelf hahaha.

Geverfd in de kleur Slated Grey van P&O


Zo kocht ik de kast (erg hè)

Gelijk wat foto's van onze zolderverdieping genomen, waar het kastje nu staat. Hier slaapt één van onze jongens. Aan de andere kant nog zo'n bedstee, maar daar moest ik teveel wegpakken om mooie foto's te kunnen maken :)


Iedereen hele fijne en gezellige kerstdagen!!

Alie

donderdag 12 december 2013

Christmas time

Hier ook geen overdreven kerstversiering. Ik houd van sober en niet te druk en met kerstversiering heb je dat wel heel snel. Deze week toch maar wat lichtjes e.d. opgezocht, want ik woon natuurlijk niet alleen en kinderen houden nu eenmaal van lichtjes en kerstbomen (al zijn ze nog zo groot :) ).


Deze kerstboom is gewoon een houten stam met daarop takken, lekker simpel. Alleen wat lichtjes en rieten klokjes erin, genoeg voor mijHier houd ik zelf het meest van, mooi sober


Ook een soort kerstboompje in het raam. Het is nep, maar vond het wel leuk met die kleine dennenappeltjes. Daarachter een houten ster


Deze hertjes zag ik bij Intratuin, vond ze wel geinig


Wat lichtjes op een eucalyptuskrans.


En natuurlijk wat lichtjes langs de trap naar boven. Krijg het niet mooi op de foto, maar het staat heel leuk.

Tot zover onze kerstversiering. Misschien komt er nog wat bij of gaat er weer wat weg, dat weet je hier maar nooit hahaha.

Groetjes van mij

dinsdag 3 december 2013

Leuke verassingen

De afgelopen weken kwamen er een paar leuke dingen op mijn pad; eerst werd ik gebeld door het Algemeen Dagblad of ik het misschien leuk vond als ze een reportage van ons huis kwamen maken voor in hun weekendbinnenkijker, daarna werd ik benaderd door Tinneke van Wonen Landelijke Stijl voor nog een reportage bij ons thuis. Helemaal geweldig toch?? Ik vind het echt superleuk, maar ook doodeng. Ik ben best wel onzeker en dan loop ik door ons huis en vraag me af; is ons huis daar wel geschikt voor?? De prachtigste huizen staan in zo'n blad met de mooiste en duurste meubels. Hier komt het meeste van MP en van rommelmarkten of kringloopwinkels. Maar ben er stiekem toch wel heel blij mee hoor.

En toen las ik tot mijn stomme verbazing dat ik een prachtig boek gewonnen had bij een facebook-actie van Pure & Original. Heb echt nog nooit iets gewonnen, dus was er heel blij mee.

het is echt een mega-boek

kandelaar uit onze Boelschuur, lekker stoer voor de kerst

Heb de afgelopen week heel weinig tijd gehad om jullie te bezoeken, want we hadden vrijdag en zaterdag j.l. onze jaarlijkse kerstfair in de Boelschuur.

Fijne week, Alie