Foto top

Foto top

woensdag 30 oktober 2013

Lichtjes

In mijn vorige post had ik al gezegd, dat ik een mooie kroonluchter bij de kringloop vandaan had. Ik heb hem geverfd met krijtverf en daarna met wat was bewerkt. Zo past hij wat beter bij onze verdere inrichting. Ook heb ik twee lampjes van MP gehaald en die heeft mijn zoon (houdt gelukkig van klussen) op de deur achter ons bed gezet.

Gezellig zo hè met de lichtjes aan


close-up

lampjes van MP

Zo kocht ik de lamp

werk in uitvoeringVorige week hebben we een heerlijke boswandeling gedaan en zag ik zoveel mos, dat ik het niet kon laten liggen (volgens mij mag je dat niet eens meenemen, maar kon het niet laten). Op de blog van Marjonel zag ik zo'n gave krans en (hoop dat ze het niet erg vindt) en die heb ik nagemaakt. Er moeten eigenlijk nog wat takken bij, maar die kon ik zo gauw niet vinden. Misschien nu, na die storm.

Fijne week allemaal. Zie dat ik bijna 200 volgers heb. Wat gaat dat snel. Moet ik maar eens een give-away doen!!

Groetjes Alie

woensdag 16 oktober 2013

Kast in krijtverf

Al een paar jaar wilde ik graag een andere kast in onze kamer. Hier stond al 20 jaar een hele grote antieke kast. Hij was zo groot en zwaar, dat hij niet verplaatst kon worden, dus altijd op hetzelfde plekje stond. Ook paste hij niet echt meer bij ons interieur. Vorige week heb ik de knoop doorgehakt, heb een kast van MP afgehaald en die in de donkergrijze krijtverf gezet (de kleur Slate Grey van Pure & Original). De kast had ik voor 50 euro, koopje toch?

plaatje toch??

hij staat zoveel rustiger

Wat een zooi komt er uit zo'n kast

ja, ja, Pure & Original

zo kocht ik de kast, erg hè?

Deze stond er eerst


Kocht ook nog een mooi verweerd vloerkleed bij de Kwantum, lekker warm voor de winter. Als je een hond rond hebt lopen, moet je gewoon af en toe een ander kleed (geef ik niks om hoor)


Heb ook nog een mooie kroonluchter gekocht bij de kringloop, maar die voor een latere post.

Groetjes Alie

woensdag 9 oktober 2013

Pure & Original

Zoals jullie misschien wel weten ben ik een grote fan en gebruiker van de verven van Pure & Original. Ik vind het resultaat niet alleen geweldig, maar het is ook heerlijke verf om te gebruiken. Een tijdje terug kreeg ik een mailtje van Erwin van P&O of hij niet wat foto's van onze muren op hun facebook-pagina mocht zetten (facebook.com/PureOriginal). Hij had wat foto's op mijn blog voorbij zien komen. Nou, altijd goed natuurlijk. Hij vertelde dat hij ook graag een blog wil beginnen voor en door liefhebbers van Pure & Original. Deze blog gaat dan over P&O-gerelateerde items, zoals geverfde muren, kasten, maar ook stoere sferen. Het moet in ieder geval wel passen in het P&O-kader. Dus hierbij een oproep aan alle mede-blogsters, die ook deze geweldige verf gebruiken om mooie foto's (misschien met een tekstje erbij) toe te sturen aan Erwin (info@pure-original.nl). Hij kan deze dan gebruiken voor hun blog of facebook.


Groetjes Alie