Foto top

Foto top

maandag 21 januari 2013

verdrietig

Zaterdag hebben we onze poes moeten laten inslapen ........

We zijn er allemaal heel verdrietig om. Ze is 16 jaar geworden.


vrijdag 18 januari 2013

kalkverf

Zoals de meesten van jullie wel weten ben ik een grote fan van kalkverf. Omdat we overal ruwe muren hebben, heb ik het eerst boven uitgeprobeerd. Nu was de keuken aan de beurt. Daar had ik de muren een paar jaar geleden zwart geverfd. Heel mooi hoor, maar 's winters wel donker, dus nu een ander kleurtje en natuurlijk kalkverf! Het is wel wat meer werk door alle putjes die dicht moeten en dan drie lagen, maar het is wel weer gaaf geworden.

onze oudste had een dagje vrij, dus die hielp ook even

aan het drogen


Onze tegelvloer zou ik nu niet meer uitkiezen, hij ligt er al 20 jaar in. Maar er is nog geen stukje af dus laten we het nog maar even zo.

Fijn  weekend allemaal! Alie

vrijdag 11 januari 2013

nieuwe bank

Ik ben al een tijdje weg van de mooie banken van Hoffz en Flamant met die prachtige linnen hoezen, maar daar hangt nogal een prijskaartje aan. Omdat we met z'n zessen zijn, een hond en een kat hebben en de meubels daarom best wel te lijden hebben, ben ik op zoek gegaan op mijn favoriete Marktplaats en na best wel een tijdje te hebben gezocht, kwam ik deze bank tegen voor ......... € 150,-- (ja echt). Ben er helemaal weg van.. Hoe vinden jullie hem??

de bank stond in een modezaak en is nog zo goed als nieuw

precies mijn kleurtje

alles hoeft niet zo duur te zijn


Allemaal een fijn weekend!

maandag 7 januari 2013

TV-kast

Op de leuke blog "eeuwige liefde/amore eterno" stond een oproepje om het probleem van onze lelijke tv's eens te laten zien. Want hoe mooi je tv ook is, eigenlijk staat hij in ieder interieur in de weg (of denk ik er alleen zo over??) Het is ten eerste een lelijk zwart apparaat en ten tweede worden meestal alle meubels rondom de tv opgesteld en kun je niet alles zo neerzetten als je eigenlijk zou willen. Wij hebben onze tv mooi weggewerkt, al is de kast nu wel te groot voor onze nieuwe flat screen. Hoe hebben jullie de tv staan??
Groetjes Alie